ENRIC MESTRE, TROMBÓ

Creada l’any 1990, l’OSSC ha realitzat més de 500 concerts
Nov. 2020 Aquest mes volem apropar-vos a un altre dels músics històrics de l'Orquestra, l'Enric Mestre Gras, professor de l' Escola Fusió i del Conservatori. El seu tarannà dolç i apacible afavoreix la dinàmica dels seus grups. Ja el coneixes?

De l'Enric Mestre, primer trombó de l'Orquestra des de fa molts anys, podríem dir que ha fet de tot. De ben jove va començar formant part d'orquestres de ball, com L’Orquestra Plateria i La Salseta del Poble Sec i durant algun temps va acompanyar artistes en gires, com Los Rebeldes, Los Manolos, Els Sírex o Peret. Ha format part i ha enregistrat discos amb formacions de jazz com la Big Band de l’Aula de Musica Moderna i Jazz de Barcelona, La Big Band del Taller de Músics i la Big Band Jazz Terrassa, entre d'altres.

Durant molts anys ha fet teatre musical, formant part de l'orquestra de Dagoll Dagom en "El Mikado" (1986 i 2006), "Mar i Cel" (el 1987 i el 2004), "Flor de Nit", "T'Odio Amor Meu" i "Els Pirates" així com en els espectacles de Focus, "Memory", "West Side Story" i "Gaudí", a "Spamalot" de Monty Python, a "Els Miserables" a Mataró i també en Sarsueles com "La Verbena de La Paloma" entre d’altres.

En l'àmbit de la clàssica ha col·laborat amb l'Orquestra Simfònica del Vallès, l' Orquestra Simfònica de Girona i la Filarmònica de l’Empordà, entre d'altres. A l'Orquestra Simfònica Sant Cugat forma part de la comissió artística. Finalment molts el deveu conèixer també per la seva faceta pedagògica ja que és professor de l’Escola Municipal de Música Victòria del Àngels i Conservatori de Sant Cugat i de l'Escola de Música i Dansa Fusió. La seva capacitat de treball i el seu caràcter serè de ben segur que l'han ajudat en aquesta dilatada trajectòria. No us perdeu l'entrevista!


Segueix-nos