Articles

Creada l’any 1990, l’OSSC ha realitzat més de 500 concerts
Aquesta setmana amb la Simfònica Sant Cugat interpretem al TA els Quadres d'una Exposició de Mússorgsky. El divulgador musical David Puertas ens fa una introducció al concert.

Llegeix més...
Jordi Piccorelli és el director convidat de la Simfònica Sant Cugat en aquest gran concert del mes d'octubre, primer de la temporada. Fem un Rèquiem per Tots Sants.
Llegeix més...
El comentari del concert per David Puertas, divulgador musical.
Una serenata és una cançó d’amor cantada sota els primers raigs de lluna...
Llegeix més...
Diumenge passat, 23 d'octubre, l'Orquestra va estar present a la 47a edició de la Festa de la Tardor, seguint la tradició dels darrers anys. Veieu-ne les imatges.
Llegeix més...
Us recordem que teniu a la vostra disposició a les principals llibreries de Sant Cugat el Llibre de la Jana editat per celebrar els 30 anys de l'Orquestra. Un llibre pensat per explicar als infants tot i que els més grandets ja el podran llegir sols. 
Llegeix més...
Dimecres 15 de juny celebrem el 32è aniversari de l'Orquestra amb un sopar al restaurant Masia Can Ametller. Ens hi acompanyes? Inscripcions fins al 10 de juny.
Llegeix més...
En un emotiu acte celebrat el passat dimecres 25 de maig Josep Ferré va passar el testimoni com a director titular a en Salvador Brotons.
Llegeix més...
En el passat concert de Sant Jordi vàrem sentir l’ obra Dona Estimada del compositor menorquí Llorenç Torres Nin (1887-1964), més conegut pel sobrenom de Mestre Demon.
Llegeix més...
De la ma de l'amic Celestino Lahera recuperem la història de diverses dones compositores seguint el fil del concert del passat mes de març.
Llegeix més...
"Ana Häsler amb la Simfònica, un concert confinat que finalment surt del calaix!"
Llegeix més...

Darreres notícies

Segueix-nos