Articles

Creada l’any 1990, l’OSSC ha realitzat més de 500 concerts
Benvolguts, ens plau fer-vos arribar una carta de Moisès Bertran des de Bogotà. L'obra que sentirem al proper concert, "Tres Moments a Antiòquia" és la seva primera obra escrita a Sud-Amèrica.
Llegeix més...
David Puertas, autor de la presentació que podreu trobar a cada programa de mà, ens parla avui sobre l'estrena de la propera producció la 5ª de Txaikovski el 6 d'octubre.
Llegeix més...
400 persones assisteixen al concert a l’aire lliure de clàssics populars de l’Orquestra Simfònica Sant Cugat a Vilassar de Dalt.
Llegeix més...
La pianista nord-americana Vivianne Cheng és una artista Steinway. 
Llegeix més...
Bernstein va ser un músic d’innegable talent que ha passat a la posteritat per obres com West Side Story. Però sabies que també va conduir el programa de televisió Omnibus? Escolta la seva veu un segle més tard.
Llegeix més...
Del 19 al 30 de març se celebra a Barcelona la 68a edició del Concurs Internacional de Música Maria Canals. Aquí trobareu el calendari del concurs i les sessions divulgatives amb pianos en espais públics. 
Llegeix més...
Des de la tardor '22, l'Orquestra Simfònica Sant Cugat participa en el projecte "Un matí d'orquestra". És una activitat dissenyada per la plataforma Apropa Cultura pensada per a persones amb discapacitat intel·lectual.
Llegeix més...
El proper 12 de febrer al Teatre Monumental de Mataró i el 17 al Teatre-Auditori Sant Cugat podrem gaudir d'un gran concert amb obres de Sibelius, Elgar i fins i tot l'estrena d'una obra de Tomàs Peire, compositor santcugatenc.
Llegeix més...
Us presentem l’estrena de l’obra Seny, del músic santcugatenc Tomàs Peire. És un encàrrec de la Simfònica Sant Cugat motivat per la vinculació de l’autor amb la ciutat i amb Salvador Brotons, que va estrenar-li fa 10 anys l’obra Rauxa.
Llegeix més...

Els músics de la Simfònica Sant Cugat no són només professionals. Són persones amb un context i un bagatge personal. Conèixer-los ens els fa més propers i ens ajuda a entendre la música que fan dins l’orquestra en tota la seva dimensió.

Llegeix més...
Segueix-nos