Avantatges SOCI

Creada l’any 1990, l’OSSC ha realitzat més de 500 concerts
Associació d'espectadors
Fes-te'n soci i t'enviarem les entrades dels concerts sense cap cost addicional


 
Avantatges i preus

    Soci    S. Protector
ENTRADES
  Concerts OSSC al TA  x x
  Concerts M. Cambra  x
SERVEIS INTERNET    
  Sala de concerts x x
  Parlem de música x x
  Vídeos associació x x
  Butlletí / Newsletter x x
ALTRES AVANTATGES    
  Activitats soci  x  x
  Preferència localitat   x
  Activitats exclusives   x
QUOTA ANUAL    
> Soci individual 95 € 175 €
> Soci familiar (2 persones) 155 € 290 €
> Protector corporatiu   400 €
Per qualsevol dubte contacteu amb l'Orquestra
Tel.: 93.589.31.93 (matins de 10 a 14 h).  

ENTRADES CONCERTS.-

Els socis reben les entrades als concerts de la Simfònica Sant Cugat al Teatre-Auditori i als concerts d'"orquestra de cambra amb joves solistes". Podeu veure la programació de la "Temporada de concerts" i els "Propers concerts" de l'Orquestra.

El preu de venda al públic de les entrades dels concerts de l'OSSC al Teatre-Auditori Sant Cugat és de 22-28 € per entrada. El preu de venda al públic dels concerts de "Música de Cambra" és de 10 €. Amb la quota de socis t'enviem les entrades dels concerts sense cap cost addicional.

Els socis també poden assistir a assajos oberts i a conferències que organitza l'Orquestra.
(2) 

SERVEIS EXCLUSIUS.-


Els socis i amics de l'Orquestra tenen accés a serveis exclusius que oferim a la pàgina web. Destaquem la "Sala de concerts" amb la gravació completa dels concerts de l'Orquestra i "Parlem de música" amb conferències gravades en vídeo, realitzades per músics, directors i solistes que col·laboren amb l'Orquestra. Completen aquest apartat els "Vídeo-reportatges" de diferents esdeveniments i l'"Agenda d'activitats". Els socis també reben el nostre "Butlletí mensual gratuït"
(3)

ALTRES AVANTATGES.-


Els socis protectors tenen preferència a l'hora d'escollir les entrades dels concerts al Teatre-Auditori. Poden reservar les entrades uns dies abans que es posin a la venda pel públic en general. 


ENTITATS JURÍDIQUES.-

La "Fundació Privada Música Simfònica i de Cambra" és l'entitat jurídica que gestiona i representa l'Orquestra Simfònica Sant Cugat. L'AOSC és l'associació d'espectadors que li dona suport. Les aportacions que es realitzen en concepte de "Donació a la Fundació" tenen una desgravació fiscal del 25% per a particulars i del 35% per empreses.Segueix-nos