FES-TE'N SOCI!

Creada l’any 1990, l’OSSC ha realitzat més de 500 concerts
 Associació d'Espectadors
Podeu accedir al formulari o descarregar el pdf interactiu i ens el retorneu al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 

Butlleta Feste Socis 2023 24 web Página 1
 


ENTRADES CONCERTS.-

Els socis reben les entrades als concerts de la Simfònica Sant Cugat al Teatre-Auditori i als concerts d'"orquestra de cambra amb joves solistes". Podeu veure la programació de la "Temporada de concerts" i els "Propers concerts" de l'Orquestra.

El preu de venda al públic de les entrades dels concerts de l'OSSC al Teatre-Auditori Sant Cugat és de 22-28 € per entrada. El preu de venda al públic dels concerts de "Música de Cambra" és de 10 €. Amb la quota de socis t'enviem les entrades dels concerts sense cap cost addicional.

Els socis també poden assistir a assajos oberts i a conferències que organitza l'Orquestra.
(2) 

SERVEIS EXCLUSIUS.-


Els socis i amics de l'Orquestra tenen accés a serveis exclusius que oferim a la pàgina web. Destaquem la "Sala de concerts" amb la gravació completa dels concerts de l'Orquestra i "Parlem de música" amb conferències gravades en vídeo, realitzades per músics, directors i solistes que col·laboren amb l'Orquestra. Completen aquest apartat els "Vídeo-reportatges" de diferents esdeveniments i l'"Agenda d'activitats". Els socis també reben el nostre "Butlletí mensual gratuït"
(3)

ALTRES AVANTATGES.-


Els socis protectors tenen preferència a l'hora d'escollir les entrades dels concerts al Teatre-Auditori. Poden reservar les entrades uns dies abans que es posin a la venda pel públic en general. 


ENTITATS JURÍDIQUES.-

La "Fundació Privada Música Simfònica i de Cambra" és l'entitat jurídica que gestiona i representa l'Orquestra Simfònica Sant Cugat. L'AOSC és l'associació d'espectadors que li dona suport. Les aportacions que es realitzen en concepte de "Donació a la Fundació" tenen una desgravació fiscal del 25% per a particulars i del 35% per empreses.Segueix-nos