Avantatges SOCI

Creada l’any 1990, l’OSSC ha realitzat més de 500 concerts

ASSOCIACIÓ D'ESPECTADORS

Fes-te'n soci
- Soci   --> T'enviarem les entrades de la Temporada de concerts.  
- Soci Protector -> Per donar suport a l'Orquestra i gaudir de tots els avantatges.
 


Avantatges i preus
   S  SP
ENTRADES      
Concerts OSSC al TA  x x
Concerts M. Cambra  x
Conferències ... x x
SERVEIS WEB EXCLUSIUS
Sala de concerts x x
Parlem de música x x
Vídeos associació x x
Agenda d'activitats x x
Butlletí mensual x
ALTRES AVANTATGES
Preferència localitat x
       
> Soci individual 105 € 130 €
> Soci familiar (2p) 165 € 205 €
.      
Les quotes són anuals i fraccionades en dos pagaments semestrals. Per qualsevol dubte contacteu amb l'Orquestra al T.: 935893193 (matins de 10 a 14 h) o bé: CONTACTE.


+Informació
(1) 

ENTRADES CONCERTS.-

Els socis reben les entrades a 6 concerts de la Simfònica Sant Cugat al Teatre-Auditori i dels concerts d'"orquestra de cambra amb joves solistes". Podeu veure la programació de la "Temporada de concerts" i els "Propers concerts" de l'Orquestra.

El preu de venda al públic de les entrades dels concerts de l'OSSC al Teatre-Auditori Sant Cugat és de 22-26 € per entrada. El preu de venda al públic dels concerts de "Música de Cambra" és de 9 €. Amb la quota de socis t'enviem les entrades dels concerts sense cap cost addicional.

Els socis també poden assistir a assajos oberts i a conferències que organitza l'Orquestra.
(2) 

SERVEIS EXCLUSIUS.-


Els socis tenen accés a serveis exclusius que oferim a la pàgina web. Destaquem la "Sala de concerts" amb la gravació completa dels concerts de l'Orquestra i "Parlem de música" amb conferències gravades en vídeo, realitzades per músics, directors i solistes que col·laboren amb l'Orquestra. 

Completen aquest apartat els "Vídeo-reportatges" de diferents esdeveniments i l'"Agenda d'activitats". Els socis també reben el nostre "Butlletí mensual gratuït"
(3)

ALTRES AVANTATGES.-


Els socis protectors tenen preferència a l'hora d'escollir les entrades dels concerts al Teatre-Auditori. Poden reservar les entrades uns dies abans que es posin a la venda pel públic en general.