Què oferim?

Creada l’any 1990, l’OSSC ha realitzat més de 500 concerts

Cada temporada l'Orquestra presenta dos cicles de concerts: la "Temporada de Concerts Simfònics" i el "Cicle de Música de Cambra amb joves solistes". L'Orquestra també ofereix diferents CONCERTS SINGULARS com "Òpera&Ballet", "Concert Familiar" i el festival de "Valsos i Danses". El programa "innovació i música" amb concerts exclusius i tallers "Team-working" per l'empresa i les "Activitats Pedagògiques" per a joves.

Temporada 2018-2019
Programadors & Festivals

L'Orquestra ofereix una gran varietat de repertori de música simfònica amb l'emoció i l'espectacularitat d'una gran orquestra interpretant les millors obres de tots els temps.
+ Informació

Cicle "Música de Cambra".
Orquestra de cambra & jove solista.

A més de la "Temporada de Música Simfònica" l'Orquestra ofereix el cicle de "Música de Cambra". L'Orquestra de cambra i/o conjunt instrumental està format per 15 músics de l'Orquestra. A tots els concerts hi participa un solista convidat.
+ Informació

Òpera & Ballet
Grans espectacles i esdaveniments.

L'Orquestra ha col·laborat amb la Companyia de ballet d'Angel Corella, amb la Compañia Nacional de Danza, amb el Grup de Dansa Laura Esteve. També ha presentat òperes semiescenificades de Mozart, Mascagny, Bizet i Puccini.
+ Informació

Concert Familiar
Espectacle musical per gaudir-ne en família.

Un gran espectacle amb projeccions, narrador i orquestra amb obres tan conegudes com "Pere i el llop de Prokófiev", "Peter Pan de J. N. Howard" i "Somni d'una nit d'estiu de Mendelssohn"
+ Informació

Valsos i Danses
El concert tradicional de les festes nadalenques.

Oferim un programa basat en les obertures, polques i valsos de la família Strauss. Un concert per a gaudir de bona música amb el bon humor dels músics de l'Orquestra Simfònica Sant Cugat.
+ Informació

"innovació & música"
Valor empresarial a través de la música simfònica.

Una oferta adreçada a les empreses amb tallers "team building" i concerts exclusius. Qualitat, prestigi i personalització per viure l'experiència de la música i per aportar valor a l'empresa.
+ Informació

Activitats Pedagògiques:
Audicions escolars, concerts participatius, etc.

​​L'Orquestra ofereix diferents tipus d'activitats de caràcter pedagògic adreçades a les escoles de primària, a cors infantils-juvenils i als estudiants de música de nivell professional..​
+ Informació


Segueix-nos