Gran Concert Simfònic

Creada l’any 1990, l’OSSC ha realitzat més de 500 concerts

#1 Rèquiem de Fauré
Una obra d’una bellesa extraordinària. Amb Júlia Sesé (soprano), Josep Ramón Olivé (baríton) el Cor Bruckner Barcelona i la Simfònica Sant Cugat tots ells sota la batuta del mestre Jordi Piccorelli.
+ Informació

#2 Quadres d'una exposició
Quadres d’una exposició de Mussorgski i el concert per a dos pianos i orquestra de Poulenc amb Àlex Aguacil i Yukiko Akagi (pianos) i Salvador Brotons, director titular.
+ Informació

#3 Valsos i danses
Concert tradicional de Nadal

Un concert per a gaudir amb la música de la família Strauss i amb el bon humor dels músics de l'Orquestra Simfònica Sant Cugat.
+ Informació

#4 Sibelius & Elgar
Romanticisme musical

El concert per a violí de Sibelius amb la violinista Inés Issel i les Variacions Enigma de Elgar amb lSalvador Brotons, director titular
+ Informació

#5 Khatxaturian & Bernstein


El gran concert per a flauta i orquestra de Khatxaturian i la músic americana més impactant del segle XX amb Elisabet Franch i la directora Roit Feldenkreis.
+ Informació

#6 Concert Sant Jordi
"Brotons dirigeix Brotons"

Qui millor que el mateix compositor per dirigir les seves obres? Amb el programa "Brotons dirigeix Brotons" hi podreu escoltar el concert per a tenora i orquestra i l'estrena mondial de la simfonia, la núm. 7 "Ausiàs March".
+ Informació

#7 Clàssics populars


Un programa ideal per un concert de "Festa Major" de caràcter popular amb les obres més emblemàtiques del repertori simfònic.
+ Informació

Segueix-nos