La Simfònica presenta el 30è aniversari

Creada l’any 1990, l’OSSC ha realitzat més de 500 concerts

.
Article del diari NACIÓ DIGITAL SANT CUGAT, 11/02/2020.
Us deixem el link per poder llegir l'article sencer:
anar-hi

La programació especial del 30è aniversari de l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat s'ha presentat aquest migdia al Cafè del Teatre-Auditori amb una sala plena de gom a gom. Un espai revestit de plafons que mostraven el recorregut històric de l'entitat cultural durant els seus trenta anys amb un recull d'imatges de les funcions més representatives. 

El director titular de l'Orquestra Simfònica Sant Cugat, Josep Farré, ha presentat el llistat d'activitats i concerts programats per 2020 mentre recalcava el "mèrit" de mantenir any rere any una programació "d'aquest nivell". Uns concerts que ha remarcat cadascun com a "únic i especial".

Per la seva banda, la presidenta de l'entitat, Flora Puntós, ha senyalat que durant el transcurs d'aquesta temporada l'Orquestra serà dirigida per cinc directors diferents aportant un "plus musical molt important".

En aquest sentit, el director del proper concert "Guinovart interpreta Brahms" Edmon Colomer" ha volgut agrair la seva incorporació "privilegiada" al cartell mentre explicava que estar a Sant Cugat és "estar a Europa". Colomer ha titllat l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat de "tresor".

Finalment, l'alcaldessa Mireia Ingla ha explicat que Sant Cugat "no és conscient del luxe i privilegi que suposa gaudir d'una estructura cultural així, que enguany compleix el seu trentè aniversari". Una entitat de "cohesió social" que genera "lligams" entre la població provocant un "sentit de pertinença i arrelament" més fort a la ciutat. Ingla també volgut donat les gràcies a una Orquestra que "aposta pel teixit juvenil santcugatenc" i que porta el nom de Sant Cugat a tot arreu.

La tinència d'alcaldia de Cultura Esther Madrona i el regidor de Junts per Sant Cugat Josep Maria Vallès també han acudit a l'acte de presentació.

"Guinovart interpreta Brahms"

La propera obra de l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat tindrà lloc el proper divendres 14 de febrer a les 21 h al Teatre-Auditori amb la representació de "Guinovart interpreta Brahms" sota la direcció d'Edmon Colomer. Les entrades es poden comprar aquí.


Segueix-nos