El violí com a solista, propera proposta del cicle de música de cambra de l’Orquestra Simfònica Sant Cugat

Creada l’any 1990, l’OSSC ha realitzat més de 500 concerts

Els propers 8 i 9 de febrer té lloc un nou concert de la temporada del Cicle de Música de Cambra amb la formació dels músics de cambra de l’Orquestra Simfònica Sant Cugat i joves solistes. En aquesta ocasió hi participarà Julia Ann Dubuclet (violí). 

S’hi interpretarà la simfonia en sol major de Tomaso Albinoni (1671-1751) i el concert per a violí i orquestra número 2 en re major de W.A. Mozart (1756-1791), que el prestigiós compositor  austríac va escriure l’any 1775, quan tenia 19 anys. Probablement va ser escrit per ser interpretat per ell mateix com a solista, acompanyat de l’orquestra que estava al servei de l’arquebisbe de Salzburg. 

Julia Ann Dubuclet, violí 

Nascuda a Neuchâtel, Suïssa, el 1999. A Barcelona inicia els estudis de violí el 2004 i els continua fins al 2016 amb Tatiana Bilba. Del 2006 al 2015 estudia piano amb Anna Mallorquí i Albert Flotats. El 2016 es desplaça a Suïssa per estudiar a l’Haute École de Musique de Genève-Neuchâtel. Com a intèrpret ha estat concertino de l’Orquestra Simfònica del conservatori de Terrassa, sota la direcció de Xavier Casademunt, també a estat membre de la JONC amb Manuel Valdivieso, i de la JOCG (Jove Orquestra de les Comarques Gironines), amb Michiel Delanghe, i de la JOSV (Jove Orquestra Simfònica del Vallès), amb Rubén Gimeno.

Ha actuat diverses vegades al Palau de la Música amb l’Orquestra Simfònica del Vallès. Ha assistit a tres cursos de l’acadèmia AIMS a Solsona, amb el professor Sergey Ostrovsky.

Concert de música de cambra de l’Orquestra Simfònica Sant Cugat

Julia Ann Dubuclet (violí)

Dissabte, 8 de febrer, 12 hores: Aula Magna de l'Escola de Música Victòria dels Àngels de Sant Cugat del Vallès

Diumenge, 9 de febrer, 12 hores: Sala Bell-Lloc (Centre Parroquial), Sant Pere de Ribes

Diumenge, 9 de febrer, 19 hores: Sala Roser Carrau (Espai Cultural Can Bisa). Vilassar de Mar


Segueix-nos