La flauta com a solista, propera proposta del cicle de música de cambra de l’Orquestra Simfònica Sant Cugat

Creada l’any 1990, l’OSSC ha realitzat més de 500 concerts

Els propers 11 i 12 de gener té lloc un nou concert de la temporada del Cicle de Música de Cambra amb la formació dels músics de cambra de l’Orquestra Simfònica Sant Cugat i joves solistes. En aquesta ocasió hi participarà Mariona Baulies (flauta). 

S’hi interpretarà la suite per a cordes –confeccionada a partir de diferents fragments d’òperes- de G.F. Händel (1685-1759) i el concert per a flauta i orquestra en re menor de C.Ph.E. Bach (1714-1788), fill de Johann Sebastian Bach. Aquest concert és una obra de transició entre el barroc i el classicisme.

Mariona Baulies, flauta

Mariona Baulies neix a Sant Cugat del Vallès, on comença a estudiar flauta travessera a l’escola Fusió de Sant Cugat amb professors com Christian Farroni i Mirjam Plass. Acaba el grau professional al Conservatori Victòria dels Àngels de Sant Cugat i estudia tres cursos de Grau Superior al Conservatori de Badajoz amb el professor Juanjo Hernández Muñoz.

Ha rebut masterclasses de flautistes i piccolistes internacionals com Paul Edmund Davies, Peter Verhoyen, Patricia de No, Francisco López, Salvador Martínez Tos, Antonio Nuez, Wendela van Swol, Egbert Jan Louwers, Marc Grauwels i Andre Cebrián. Ha participat en la 29ena edició del Forum Internacional de Flauta a Dietricht (Luxemburg). Ha tocat amb la Jove Orquestra del Vallès, la Camerata Sant Cugat i ha participat en el Festival de Música Contemporánea de Badajoz.

Ha realitzat diversos concerts de cambra amb el guitarrista Juanjo Rodríguez arreu d’Espanya. Amb el duo Puya & Grona ha participat en recitals i festivals incloent el Grachtenfestival d’Amsterdam. Participa en el Festival del Romànic i dels Castells de Frontera amb el trio B^3. 

Concert de música de cambra de l’Orquestra Simfònica Sant Cugat

Mariona Baulies (flauta)

Dissabte, 11 de gener, 12 hores: Aula Magna de l'Escola de Música Victòria dels Àngels de Sant Cugat del Vallès

Diumenge, 12 de gener, 12 hores: Sala Bell-Lloc (Centre Parroquial), Sant Pere de Ribes

Diumenge, 12 de gener, 19 hores: Sala Roser Carrau (Espai Cultural Can Bisa). Vilassar de Mar


Segueix-nos