Acte de presentació de la Temporada dels 30 anys de l'Orquestra Simfònica Sant Cugat

Creada l’any 1990, l’OSSC ha realitzat més de 500 concerts

El proper dissabte 14 de setembre, a les 12:00 hores, a l'Aula Magna del Conservatori Municipal de Música Victòria dels Àngels de Sant Cugat del Vallès, tindrà lloc l’acte de presentació de la Temporada 2019-2020 de l’Orquestra Simfònica Sant Cugat.

Faran la presentació la presidenta de la Fundació Música Simfònica i de Cambra, Flora Puntos, i el director titular de l’Orquestra Simfònica Sant Cugat, Josep Ferré. Hi assistiran també directors i solistes que participaran en alguns dels concerts de la temporada, l’alcaldessa de Sant Cugat del Vallès, Mireia Ingla, el director de l'Àrea de Música de l'Institut Català de les Empreses Culturals, Xavier Cester,  entre d’altres autoritats, i també socis i patrocinadors de l’Orquestra i personalitats de la vida cultural santcugatenca.  

La temporada 2019-2020 de l’Orquestra Simfònica Sant Cugat, la del 30è aniversari, serà una temporada de Música amb majúscules, plena d'al·licients i sorpreses, amb un repertori molt divers, solistes destacats de relleu internacional i excel·lents directors. 

L’acte de presentació inclourà les actuacions de Marta Pons (violoncel) i Jordi Vilaprinyó (piano) -tots dos participaran com a solistes al primer concert de la temporada, "El Triple de Beethoven"-, i del tenor Josep Fadó, solista del concert "Valsos i danses" del mes de desembre. 

L’acte tindrà una durada d’una hora i es clourà amb una copa de cava.


Segueix-nos