Documental “Joan Manén”

Creada l’any 1990, l’OSSC ha realitzat més de 500 concerts
El proper dissabte, 11 de maig, es projecta a l’Aula Magna de l'Escola de Música Victòria dels Àngels de Sant Cugat del Vallès “Joan Manén: variacions sense tema”.

”Joan Manén: variacions sense tema” és un documental que realitza una radiografia fidel de l'Associació Joan Manén, un grup de músics fascinats per Joan Manén. Aquesta fascinació els empeny dia a dia a generar un munt d’activitats perquè sigui més conegut i reconegut.
El documental fa un seguiment al llarg de quatre anys de les activitats que l’Associació Joan Manén duu a terme per recuperar la importància de Joan Manén, a través de la divulgació de la seva obra, entrevistes amb persones que el van conèixer, la recerca de partitures, l'enregistrament de discs, la restauració de l'instrument del músic, l'organització de concerts, etc.
A través dels protagonistes de l’Associació Joan Manén, el documental explora el perfil musical i personal de Joan Manén (1883-1971), violinista i compositor, que assolí un gran prestigi internacional, i intenta comprendre les raons del seu oblit.
Després de la projecció de “Joan Manén: variacions sense tema” -d’una hora de durada-, es farà un col·loqui amb els productors, Jaime Ballada i Daniel Torres, i alguns dels protagonistes del documental. L’acte és organitzat per l’Orquestra Simfònica Sant Cugat.

Segueix-nos