Quartet Diotima & Orquestra Cambra

Creada l’any 1990, l’OSSC ha realitzat més de 500 concerts

Aquest proper cap de setmana, 6 i 7 d’abril, té lloc un nou concert del Cicle de Música de Cambra organitzat per l’Orquestra Simfònica Sant Cugat.

En aquesta ocasió hi participarà un quartet de corda, anomenat «Diotima», integrat per Carles Ramos Werner (violí), Georgina Muntades Vera (violí), Laura Jover Miñarro (viola) i Paola Rios Roa (violoncel).  

El "Quartet Diotima" està format per quatre alumnes del Conservatori Superior del Liceu. Amb el violinista Daniel Cubero com a tutor, han rebut classes magistrals de Stephanie Baer, violista de la New York Music School.

El conjunt oferirà l’ “Allegro”, del concert per a 2 violins i orquestra en Re menor de Johann Sebastian Bach (1685-1750), l’ “Allegro”, del concert per a viola, violoncel i orquestra de Vivaldi, un quartet de corda de Ludwig van Beethoven (1770-1827) i la Serenata per orquestra de corda en mi menor, d'Edward Elgar (1857-1934). 

Edward Elgar és un dels compositors anglesos més valorats pel públic. Entre les seves composicions per a orquestra simfònica, van aconseguir una gran popularitat les Marxes de Pompa i Circumstància i les seves “Variacions Enigma”. Per orquestra de cambra va escriure la "Serenata per a cordes", que és una de les seves obres més interpretades.

El concert tindrà lloc dissabte 6 d’abril a les 12 hores a l'Aula Magna de l'Escola de Música Victòria dels Àngels de Sant Cugat del Vallès, i diumenge 7 d’abril a les 19 hores a la Sala Roser Carrau de Vilassar de Mar.


Segueix-nos