Per Cap d'Any, valsos i danses.

Creada l’any 1990, l’OSSC ha realitzat més de 500 concerts

El concert de valsos i danses és una proposta molt arrelada de l’Orquestra Simfònica Sant Cugat per les festes de Nadal.

Una tradició inspirada en el concert de Cap d’Any que se celebra a Viena ininterrompudament des del 1941 ( i des del 1987 el dirigeix un director diferent cada any).

No tot surt al programa, del Concert de Cap d’Any de l’Orquestra Simfònica Sant, ja que hi ha uns quants “gags” proposats pels mateixos músics, i habitualment uns quants bisos. Pel que fa al repertori programat, cal destacar, entre d’altres peces, l’obertura de Guillem Tell, de Gioachino Rossini, diverses obres signades per la família Strauss (Eduard, Johann Strauss, i Johann Strauss júnior), cançons molt populars, com el gran “hit” del musical “Els Miserables”, “I dreamed a dream”, de Claude-Michel Schönberg, i “White Christmas”, d’Irving Berlin. Aquestes dues peces seran interpretades, amb acompanyament orquestral, per la jove cantant youtuber “Ariann” (Ariadna Cabero), que té 2,7 milions de seguidors.

Com ja és tradició,  en aquest concert s’interpretarà una suite de Salvador Brotons que inclou vuit nadales: “A vint-i-cinc de desembre”, “El petit vailet”, “El noi de la mare”, “El desembre congelat”, “Sant Josep i la Mare de Déu”, “A Betlem me’n vull anar”, “L’Àngel i els pastors” i “El cant dels ocells”, amb un final brillant que recorda la sardana “La Santa Espina”.

No serà l`única sardana que sonarà al concert: la formació simfònica santcugatenca també tocarà “Juny”, de Juli Garreta.

L’Orquestra Simfònica Sant Cugat oferirà aquest concert de Cap d’Any el 16 de desembre als Hostalets de Pierola, els dies 27 i 28 de desembre al Teatre-Auditori Sant Cugat, el 30 de desembre a Montcada i Reixac, i l’1 de gener del 2019 al Teatre La Massa de Vilassar de Dalt.


Segueix-nos