Acte de presentació de la Temporada 2016-2017 de l’Orquestra Simfònica Sant Cugat

Creada l’any 1990, l’OSSC ha realitzat més de 500 concerts
El proper dissabte 17 de setembre, a les 12:00 hores, tindrà lloc l’acte de presentació de la Temporada 2016-2017 de l’Orquestra Simfònica Sant Cugat.

Faran la presentació la presidenta de la Fundació Música Simfònica i de Cambra, Flora Puntos, i el director titular de l’Orquestra Simfònica Sant Cugat, Josep Ferré. Hi assistiran també directors i solistes que participaran en alguns dels concerts de la temporada, l’alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa, entre d’altres autoritats, socis de l’Orquestra, patrocinadors de l’Orquestra i diverses personalitats de la vida cultural santcugatenca.  

La temporada 2016-2017 de l’Orquestra Simfònica Sant Cugat és de les més ambicioses realitzades fins ara, tant pel que fa al nombre de concerts, 16 en total, a Sant Cugat i a d’altres ciutats del país, com al repertori, molt divers, amb peces d’una gran dificultat. 

L’acte inclourà un petit concert de la pianista Ayako Fujiki, que serà la primera de les solistes convidades de la temporada: actuarà al concert per a piano i orquestra op. 54 de Robert Schumann. Nascuda a Tòquio, Ayako Fujiki va començar a tocar el piano quan era una nena petita i va fer el seu primer concert als set anys, tocant Beethoven i Chopin. Com a pianista, s’estrenà al Palau de la Música Catalana i ha compost peces orquestrals amb piano i d’altres instruments. Ha actuat en països com el Japó, Regne Unit, Àustria, Suïssa, Itàlia, Colòmbia, Bulgària i Espanya.

L’acte de presentació de la Temporada 2016-2017 de l’Orquestra Simfònica Sant Cugat tindrà una durada d’una hora i es clourà amb una copa de cava.

Segueix-nos