Presentació del nou Cicle de concerts i del Calendari d'activitats de l'Orquestra

Creada l’any 1990, l’OSSC ha realitzat més de 500 concerts
El proper dissabte, 12 d’octubre, a les 12 del migdia, a l’Aula Magna del Conservatori Victòria del Àngels, l’Orquestra Simfònica Sant Cugat presentarà el nou Cicle de concerts i el Calendari d’activitats per a la temporada 2013-2014.

Un grup de solistes de l’Orquestra, dirigits per Josep Ferré, director titular de l’Orquestra Simfònica Sant Cugat, interpretaran diverses peces musicals.

L’acte comptarà amb l’assistència del regidor de cultura de l’Ajuntament de Sant Cugat, Xavier Escura, i serà presentat per la presidenta de la Fundació Música Simfònica i de Cambra, Flora Puntos. A la seva finalització s’oferirà una copa de cava.

L’Orquestra Simfònica Sant Cugat continua oferint un cicle estable de concerts al Teatre-Auditori Sant Cugat, alguns dels quals també es realitzen en altres escenaris de Catalunya (és el cas del Festival de  valsos i danses).

D’altra banda, les propostes del cicle Calendari d’activitats de l’Orquestra Simfònica Sant Cugat són adreçades als socis i simpatitzants d’aquesta formació musical (el “Simpatitzant de l’Orquestra” és una figura creada el curs passat, que suposa donar-li suport i poder gaudir de concerts de música de cambra, conferències, tallers...). Les activitats són realitzades pels músics de l’Orquestra

Propers concerts

Guitarra elèctrica i orquestra

26 Febrer 2021
20:00 h

Piano i orquestra de Txaikovski

26 Març 2021
20:00 h

Concert de Sant Jordi

23 abril 2021
20:00 h

OC Concert piano i orquestra de Mozart

22 Maig 2021
12:00 h