L’Orquestra Simfònica Sant Cugat reuneix músics i entitats culturals en una gran trobada per celebrar el seu 32 aniversari

Creada l’any 1990, l’OSSC ha realitzat més de 500 concerts

L’Orquestra Simfònica Sant Cugat va reunir el passat 15 de juny unes 130 persones, entre músics, responsables d’entitats culturals, socis i patrocinadors de l’Orquestra -entre els quals Catalana Occident-, en un sopar de celebració del seu 32 aniversari que va tenir lloc al Restaurant La Masia Can Ametller de Sant Cugat del Vallès. 
REPORTATGE

L’acte de celebració del 32 aniversari de l'Orquestra Simfònica Sant Cugat va ser presidit per la presidenta de la Fundació Privada Música Simfònica i de Cambra, Flora Puntós, i per la tinenta d’alcalde de cultura de l’Ajuntament de Sant Cugat, Esther Madrona. Hi van assistir el qui ha estat director titular de l’Orquestra Simfònica Sant Cugat des dels inicis d’aquesta formació fins avui, Josep Ferré, i el nou director titular, Salvador Brotons. Es va lliurar a empreses i entitats que han col·laborat amb l'Orquestra Simfònica Sant Cugat un gravat que l’artista Adolf va realitzar amb motiu del 30è aniversari de l'Orquestra. 

Gravat 30 anys orquestra amb lletresx500

ADOLF 2020


Segueix-nos