Concert simfònic amb l’Escolania de Montserrat

Creada l’any 1990, l’OSSC ha realitzat més de 500 concerts

L’Orquestra Simfònica Sant Cugat i l’Escolania de Montserrat compartiran escenari per primera vegada en un concert. L’esdeveniment tindrà lloc el proper 27 de maig a la Basílica Santa Maria del Mar, el gran temple gòtic barceloní.

El repertori de les peces que interpretarà la formació simfònica santcugatenca, dirigida per Josep Ferré, és el següent: l’obertura d’“Armida”, de Joseph Haydn (1732-1809), l’“Intermezzo”, de “Cavalleria Rusticana”, de Pietro Mascagni (1863-1945), “Soirées musicales op. 9 Tirolese, Bolero i Tarantella”, de Benjamin Britten (1913-1976), “Muntanyes del Canigó” i “La filadora” (totes dues arranjades per Josep Ferré), “Saltarello”; de Ferenc Farkas (1905-2000), el vals “Serenata per cordes”, de Piotr Ílitx Txaikovski (1840-1893) i la sardana “Sant Marti del Canigó”, de Pau Casals (1876-1973). L’Orquestra i l’Escolania interpretaran conjuntament “El cant dels ocells”. A més, l’Escolania, dirigida per Llorenç Castelló, oferirà també diverses peces en solitari.

Es tracta d un concert solidari. Els beneficis es destinaran a la Fundació Nen Déu, entitat social històrica -enguany se’n celebra el 130è aniversari- que ofereix educació i atenció especialitzada a persones amb discapacitat intel·lectual i física als seus centres (escola, centre ocupacional, centre de dia d’atenció especialitzada i llar-residència) .

El concert és organitzat per la Fundació Nen Déu i la Fundació DTI , dedicada a la sensibilització social en la donació d’òrgans per al trasplantament.


Segueix-nos