Les estacions de Vivaldi

Creada l’any 1990, l’OSSC ha realitzat més de 500 concerts
El proper dissabte, 30 d’octubre, a les 12:00 hores, al vestíbul del Teatre-Auditori Sant Cugat, músics de l’Orquestra Simfònica Sant Cugat interpretaran el popular concert “Les quatre estacions”, del compositor italià Antonio Vivaldi (1678-1741).

Hi participaran la jove violinista Inés Issel Burzyñska, com a violí solista, i Pere Bardagí, com a concertino-director.

“Les quatre estacions” de Vivaldi són quatre concerts per a violí i orquestra que “expliquen” les quatre estacions de l’any. Hi podem distingir l’alegre diàleg dels ocells a “la primavera”, la calor sufocant i la tempesta de “l’estiu”, les animades danses dels pagesos a “la tardor” i l’escalf de la llar de foc mentre el pizzicato dels violins ens recorda la pluja persistent a “l’hivern”. 

Abans de la interpretació de cada “estació”, Joan Berlanga llegirà els poemes que va escriure el mateix Vivaldi per a cadascuna d’elles per explicar què descriu la música.

En aquest mateix concert de música de cambra també s’oferirà la suite “The Fairy Queen” d’Henry Purcell (1659-1695), amb la participació de Jordi Reguant (clavicèmbal).  

El dia següent, al Teatre la Massa de Vilassar de Dalt

El mateix concert tindrà lloc el dia següent, 31 d’octubre, al Teatre La Massa de Vilassar de Dalt i el 9 de gener al Teatre Ateneu de Sant Celoni. 


Segueix-nos