Cristina Casale i Edmon Colomer, protagonistes del darrer concert de la Simfònica Sant Cugat

Creada l’any 1990, l’OSSC ha realitzat més de 500 concerts

El concert simfònic per excel·lència és el format per una primera part amb un concert per a piano i orquestra i una segona part amb una simfonia.

Aquest és el format del concert que va oferir l’Orquestra Simfònica Sant Cugat el passat divendres 26 de març al Teatre-Auditori Sant Cugat. En aquest cas, a causa de les mesures sanitàries degudes a la pandèmia, no hi va haver mitja part.

La formació simfònica santcugatenca, dirigida per Edmon Colomer, va oferir dues peces clarament romàntiques, compostes per dos grans compositors europeus del segle XIX. Així, va interpretar el concert per a piano i orquestra núm. 1 del rus Piotr Ílitx Txaikovski (1840-1893), amb la participació de la santcugatenca de prestigi internacional Cristina Casale com a pianista solista, i la simfonia núm. 1 del francès Georges Bizet (1838-1875). El públic va gaudir d’allò més amb el concert de Txaikovski, una obra mestra i extraordinàriament popular, i amb el de Bizet, una peça que sorprèn per la seva bellesa, sobretot tenint en compte que el músic francès la va compondre quan tan sols tenia 17 anys. 


Segueix-nos