Música de pel·lícules

Creada l’any 1990, l’OSSC ha realitzat més de 500 concerts

L’Orquestra Simfònica Sant Cugat oferirà el proper divendres 26 de febrer al Teatre-Auditori Sant Cugat un concert de música de pel·lícules.

No hi ha dubte que la música composta per a les pel·lícules és una part molt important de la música simfònica del segle XX, i del que portem de XXI, i la més escoltada de tota la història.

La formació simfònica santcugatenca n’ha programat en diverses ocasions al llarg dels seus 30 anys d’història. En aquest concert, que dirigirà el seu director titular, Josep Ferré, oferirà la “Marxa & Tahiti Trott”, de “Tea for Two”, de Dimitri Xostakòvitx (1906-1975), peces de “La Misión” i de “Cinema Paradiso”, d’Ennio Morricone (1928-2020), amb arranjament i orquestració del compositor David Bozzo, “Pirates del Carib”, de Klaus Badelt (1967-), i unes quantes de John Williams (1932-): “Shindler’s list”, “Superman”, “Harry Potter” i “Raiders March”, d’“Indiana Jones”.

A més, el programa té un altre important al·licient: s’hi oferirà la “Suite Saltofler”, de Jaume i Oriol Saltor, amb arranjaments i orquestració fets expressament per a aquest concert per David Bozzo.

Aquesta suite serà interpretada per Oriol Saltor (guitarra solista) i el conjunt de l’Orquestra. El proper concert, doncs, serà una bona oportunitat per escoltar un instrument “elèctric” com a solista acompanyat d’una gran orquestra simfònica.


Segueix-nos