PRESENTEM NOVA TEMPORADA

Creada l’any 1990, l’OSSC ha realitzat més de 500 concerts

Setembre 2020 Ja tornem a ser aquí! Amb moltíssimes ganes de sentir els nostres músics i músiques en directe de nou sobre un escenari, hem programat una sèrie de concerts i activitats que esperem que us agradin.

Com qui no vol la cosa, ens hem plantat al setembre. Després d'unes vacances aigualides pel degoteig de casos de Covid-19, les amenaces de mesures sanitàries restrictives i les incerteses econòmiques, arribem al setembre amb una sensació estranya, no hem acabat de desconnectar o de descansar. Molts de nosaltres tenim la sensació que necessitaríem més vacances.

Però el despertador i el correu electrònic ens retornen a la realitat i de mica en mica anem encaixant de nou la situació. El retorn a la nova normalitat, al teletreball, les escoles obertes sí però..., les empreses que tanquen, les administracins al ralentí i les queixes de tots els col.lectius. Tenim grans reptes al davant i de ben segur que els afrontarem millor amb un bon ànim i bona predisposició.

Com que sabem que la música en directe us ajudarà a passar aquest tràngol, ens plau informar-vos que el proper dissabte 26 de setembre, a l'aire lliure si el temps ens ho permet, us presentarem la Nova Temporada de l'Orquestra Simfònica Sant Cugat. Cal fer inscripció per reservar la plaça! Hora: 12h, Lloc: Hotel Sant Cugat (al costat de l' Ajuntament).

Les condicions de la situació actual ens estan marcant, com a totes les orquestres, unes directrius molt clares que haurem d’anar aplicant en funció de l’evolució de les mesures sanitàries que les administracions ens exigeixin. Per aquest motiu potser haurem de preveure concerts amb una sola part, és a dir, sense pausa, per exemple. També haurem d’adaptar els repertoris al número de músics que hi pugui haver dalt de l’escenari segons les mides de cada teatre o auditori. Com que els aforaments s’han reduït al 50% per ara, aprofitarem per fer d’altres activitats més reduïdes però no per això menys interessants, que anirem combinant amb els concerts de la formació simfònica.

Així, estem preparant concerts de cambra, conferències presencials i taules rodones, entre d’altres. Amb tot això esperem poder arribar a un major nombre de públic bé sigui presencial o a través de mitjans digitals ja que aquestes activitats seran difoses per "streaming" o enregistrades i publicades a través de la pàgina web de l’ Orquestra www.simfonica.cat

Si reserveu la vostra plaça podreu ser dels primers en sentir en directe el nou Septet de Vent de la Simfònica Sant Cugat, una formació reduïda que ha arribat per quedar-se! La seva primera actuació a la Festa Major d'Artés el passat 6 de setembre va ser tot un èxit i estem treballant perquè pugui continuar actuant a d’altres escenaris. I si no podeu venir ho podreu veure en directe per TVSC i a les xarxes socials.

Aquesta temporada 2020-2021 comptarem amb molts solistes de prestigi, entre ells la Cristina Casale o la Kalina Macuta, i fins i tot amb l’Ot, un nen prodigi de sensibilitat al piano tocant obres de Mozart. Com no podria ser d'altra manera a l’octubre tindrem un concert dedicat a Beethoven, en el 250è aniversari del seu naixement. Podrem sentir també obres de Txaikovsky. Donarem un tracte especial a l'obra d'en Joan Manén en el 50è aniversari de la seva mort. Aquesta temporada, coincidint amb l'aniversari de l'Orquestra tindrem una estrena, la "Carpe Diem" d'en Salvador Brotons. És pel novembre que hem reservat el concert de celebració del 30è aniversari en el qual, sota la direcció del mestre Josep Ferré, farem un passeig pels estils de les diferents èpoques musicals fins arribar al segle XXI amb una obra escrita expressament per a l'Orquestra Simfònica Sant Cugat! Això no us ho podeu perdre!

El desembre congelat -o no- ens portarà el concert de Valsos de Nadal, imprescindible per a aquelles dates. Aquest any esperem emocionar-vos de nou amb les melodies més tradicionals que configuren l'imaginari col·lectiu. Les més internacionals i les més nostrades.

Ens queden moltes més coses que us descobrirem el dia de la presentació.

Aneu reservant les vostres entrades!
L'aforament serà reduït … i hi haurà totes les mesures de seguretat.

Podeu estar ben tranquils ... la música continua!

LLIBRET DE LA TEMPORADA 2020-2021 (pdf)

Text: Cristina Aymerich i Capó
Fotografia: Mané Espinosa


Darreres notícies

Segueix-nos