APROXIMACIÓ AL SOLISTA

Creada l’any 1990, l’OSSC ha realitzat més de 500 concerts
Setembre 2020 Entrevistem el Pere Bardagí i el Roger Sans, ambdós solistes al proper concert del mes d'octubre dedicat a Beethoven. No te'l perdis! 

En Pere Bardagí i Freixas va néixer a Barcelona el 17 d'agost de 1958. A casa eren tres germans, dels quals ell n'és el més petit. Va cursar els estudis a l'escola Sant Josep Oriol del carrer Villarroel i a l' institut Ausiàs March.
La seva vena artística el va portar a treballar com a dibuixant humorístic des dels 12 fins als 15 anys però finalment es va decantar per dedicar-se professionalment a la música, començant a estudiar violí als 16 anys amb en Pere Carbonell al Conservatori del carrer Bruch. Més endavant va estudiar amb JM Alpiste i Gerard Claret.
Tant l’humor com la música l'apassionen.
Segons ell, "tenir un germà gran també músic (Josep Maria Bardagí o “El Mestre Bardagí” a la TV) i a més famós, és fàcil de portar si el germà compta amb tu per fer coses, que és el que va passar. Sempre vam treballar junts, ja fos enregistrant discs ("amb el Serrat en vam fer molts") com formant grups de jazz-rock com va ser el grup Teverano, famós per ser el seu tema "Musical Express" la sintonia d’un programa musical de TV del mateix nom, conduït per Àngel Casas”.
Pere Bardagí serà el violí solista a la "Romança en Fa" dins el programa del concert dedicat a Beethoven del mes vinent. Coneixeu-lo una mica millor amb aquesta petita entrevista.



Roger Sans-Guimerà, nascut a Vallvidrera fa 36 anys, va iniciar els seus estudis de piano a l'escola Fusió de Sant Cugat amb molta il.lusió i dedicació des de ja ben jovenet. Essent com és una persona sensible i bonhomiosa, s'entén que els seus interessos personals l'hagin dut a relacionar-se amb la música des d'una perspectiva de benestar social. En aquesta entrevista ens explica els seus interessos i els projectes que té en marxa actualment: el projecte d'arts comunitàries "Basket Beat", el grup de música vocal contemplativa "MuOM" i els concerts d'improvisació al piano. En el proper concert, el primer d'aquesta temporada, el Roger ens interpretarà la Sonata per a piano núm. 23, en fa menor, op. 57 de Ludwig van Beethoven, coneguda com a "Appassionata" . No us la perdeu!




Segueix-nos