LUDWIG VAN BEETHOVEN

Creada l’any 1990, l’OSSC ha realitzat més de 500 concerts


Juny 2020 El mestre EDMON COLOMER ens fa un retrat personal de la vida i obra del cèlebre compositor, director i virtuós pianista nascut el 16 de desembre de 1770.

Ludwig Van Beethoven va viure de ple el temps de la Revolució Francesa. Va ser el primer músic que aconseguí independitzar-se i viure dels encàrrecs, sense dependre d'un príncep o un aristòcrata. Va tenir una infantesa difícil, es va quedar sense pares de jove i només amb 26 anys va començar a tenir problemes d'oïda. Tot i així sembla que un cercle de bones amistats el va ajudar al llarg de la seva vida. Però probablement la seva situació personal va marcar el seu caràcter, que va quedar imprès en les seves composicions. 

Nascut a Barcelona el 1951, Edmon Colomer és director d'orquestra. Durant la seva llarga trajectòria professional ha estat director de diferents orquestres i ha col.laborat en diverses ocasions amb la Simfònica Sant Cugat com a director convidat. Recentment en el concert "Guinovart interpreta Brahms" del passat mes de febrer. Edmon Colomer és un gran coneixedor de l'obra de Beethoven, per això li hem demanat que ens expliqui la seva visió personal sobre el compositor, ara que celebrem el 250è aniversari del seu naixement. Esperem que us hagi agradat.


Vídeo: Edmon Colomer
Edició: Albert Flores


Segueix-nos