L'ARPA COM A SOLISTA

Creada l’any 1990, l’OSSC ha realitzat més de 500 concerts
Maig 2020 Parlem amb l'arpista Laia Barberà, arpa solista en el darrer concert de l' Orquestra Simfònica Sant Cugat dins el Cicle de Música de Cambra, de com viu el confinament i dels seus projectes.

El passat dissabte 7 de març la Simfònica Sant Cugat va fer el darrer concert pre-confinament.
Amb el títol L’ Arpa com a Solista i dins el Cicle de Música de Cambra, una quinzena de músics de l'orquestra van acompanyar l' arpista Laia Barberà que va fer una execució magnífica a l' Aula Magna de l'EMMVA, sala on es duen a terme els concerts d'aquest cicle i que arran de l'èxit de públic amb més d'un centenar d'assistents a cada un d'ells, comença a quedar petita.  

Dins el programa previst es va interpretar el concert per a arpa i orquestra de G.F. Haendel (1685-1759), l’“Intermezzo”, de “Cavalleria Rusticana” de Pietro Mascagni (1863-1945), la “Saint Paul’s Suite”, de Gustav Holst (1874-1934), i l’adagio per a orquestra de corda i arpa “Sospiri”, d’Edward Elgar (1857-1934).

Hem parlat amb la Laia Barberà perquè ens expliqui com està vivint aquest confinament i com veu el seu futur.Darreres notícies

Segueix-nos