Elisabet Franch, flauta

Creada l’any 1990, l’OSSC ha realitzat més de 500 concerts

Elisabet Franch, flauta

La flautista Elisabet Franch ha rebut nombrosos reconeixements internacionals: Gran Premi de la 27ª World Music Competition, Vienna New Year’s International Music

Competition (Viena, Àustria), 1r premi i premi del Jurat a l’American Protégé

Woodwinds and Brass Competition (Carnegie Hall, Nova York, USA), Anton

Rubinstein International Flute Competition (Berlin, Alemanya), Domenico Cimarosa International Flute Competition (Aversa, Italia), Golden Classical Awards (Nova York, USA), el Primer Palau (Barcelona, Espanya), entre d’altres.

El seu debut discogràfic, Gypsy Airs (Solfa Recordings, 2015) va ésser guardonat amb dues medalles d’or (àlbum i artista) als Global Music Awards de Califòrnia i millor àlbum de clàssica als Akademia Music Awards de Los Angeles. El disc fou molt ben acollit per la crítica nacional i internacional. Ressenyes publicades a Pizzicato Magazine (Luxemburg), The Flute View (USA), Revista Musical Catalana i Platea Magazine van destacar la musicalitat, el so, la maduresa i la brillant tècnica de la intèrpret. 

L’any 2013 rep el Premi Ciutat de Sant Cugat “per portar el nom de Sant Cugat arreu del món associat al talent i a l’excel·lència”. El mateix any, el llegendari flautista Sir James Galway li atorgà el premi “Rising Star” al Galway Flute Festival (Weggis, Suïssa) i al 2018 la va presentar en concert junt amb ell com una de les seves deixebles més destacades. 

L’Elisabet va ser membre de l’Orquestra de l’Acadèmia del Gran Teatre del Liceu i posteriorment de l’Orchestra dell’Accademia del Teatro Alla Scala de Milà, treballant amb Gustavo Dudamel, Gianandrea Noseda, Fabio Luisi, David Coleman, Antonello Alemandi i Sebastian Weigle, entre d’altres. El 2016 es traslladà a Xina després de guanyar les audicions de co-solista a la Suzhou Symphony Orchestra. Dos anys més tard guanyà la plaça de flauta solista de la Tianjin Symphony Orchestra.

El maig de 2022 debuta amb el segell Sony Classical publicant el seu segon treball discogràfic, Franch plays Franck, junt amb l’aclamat pianista Albert Guinovart, amb qui actua habitualment en duet.            

L’Elisabet és representada per Seed Music-Artistic Services.

www.elisabetfranch.com 


Segueix-nos