Júlia Sesé Lara

Creada l’any 1990, l’OSSC ha realitzat més de 500 concerts

JÚLIA SESÉ LARA - Directora i soprano


Nascuda a Barcelona el 1983. Llicenciada en Direcció Coral (2006) i Cant Clàssic (2012) per l’Escola Superior de Música de Catalunya. Ha estat guardonada dues vegades amb la beca per a cantants de la Fundació Victòria del Àngels (2010 i 2011). Va complementar els seus estudis de direcció amb masterclass realitzades a Holanda, Noruega, Itàlia i Espanya amb directors com H. Christophers, S. Carrington, J. Duijck, D. Warland o M. Gläser. Per perfeccionar-se com a cantant de Lied va participar en masterclass amb el professor H. Höll a Finlàndia i amb el professor W. Rieger a Barcelona. També es va especialitzar en tècnica vocal de música contemporània a França amb el director G. Jourdan.

Ha cantat com a solista amb l’Orquestra Barroca Catalana, amb l’orquestra Murtra Ensemble, amb l’orquestra Girona XXI, amb l’orquestra Les talents lyriques, amb el Quartet Filharmonia de Barcelona, amb el quartet La Colombina, en l’ensemble In Canto i en el musical Mar i Cel de la companyia Dagoll Dagom i música d’Albert Guinovart en el paper de Saïd nen/Montserrat del musical Mar i cel.

Dirigeix el Cor Anton Bruckner des del 2007 i el Cor Plèiade des del 2014. Ha estat assistent de Conxita Garcia en la direcció del Cor del Gran Teatre del Liceu durant la temporada 2017/18. Ha dirigit el Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana en l’espectacle infantil Kantikipugui (gener de 2018). També n’ha sigut la directora preparadora per a L. Vilamajó (octubre 2017) i J.C. Spinosi (abril 2018). És la coordinadora de l’ensemble professional The Beauty Fools. Imparteix tècnica vocal als membres de VEUS – Cor Infantil Amics de la Unió que dirigeix J.Vila Jover. Forma part de l’equip de directors preparadors del Messies de Händel participatiu que organitza CaixaBank. S’ha encarregat de la preparació a Càceres, Gijón i Barcelona. Ha estat membre del jurat del Festival Internacional Coral de Malgrat de Mar en cinc edicions.


Segueix-nos