.innovació & música

Creada l’any 1990, l’OSSC ha realitzat més de 500 concerts

Concert 150 aniversari de la Companyia d'assegurances "Catalana Occidente" a la Sala Oval del Palau Nacional de Montjuic el 16-07-2014.
"innovació & música"
          valor empresarial a través de la música simfònica

L'Orquestra Simfònica Sant Cugat et dóna la possibilitat de viure en primera persona una experiència inoblidable, una iniciativa pionera al nostre país i dirigida molt especialment al món empresarial.

El projecte "innovació & música" va sorgir com a resposta a les necessitats plantejades per diferents empreses que volen organitzar grans esdeveniments dirigits a un públic no habituat als concerts de música clàssica. El projecte “inn&mús” s’ha concretat en dos product

Hem treballat amb empreses tan importants com "Catalana Occidente", patrocinador fundador, "Ferrer Internacional", patrocinador, "Boehringer Ingelhein, Esade, Inibsa, Federació del Metall, Fabra y Coats, Seur, Securitas direct, HP, Gràfiques Rodergas, Beiersdorf i Sant Cugat empresarial.

Potenci el treball d'equip, crea sinergies, obsequia treballadors, clients o proveidors amb els programes I&M i de ben segur que no quedaran indiferents.

Amb el programa "innovació & música" l'Orquestra Simfònica Sant Cugat ofereix a les empreses dos productes ben diferenciats: l'"Experiència del Concert" per a grans esdeveniments i els tallers "Team-working" per a directius.

L’experiència del Concert
        Qualitat, prestigi, personalització


  • L’objectiu és crear un espectacle de gran nivell artístic, basat en la música simfònica amb la col·laboració d’altres disciplines artístiques com la pintura, el teatre, el ballet,  l’escenografia, les projeccions en pantalles de gran format i les titelles gegants per tal d’oferir un concert diferent que sorprengui el públic i que sigui una experiència extraordinària i vivencial pels assistents.
  • Amb l’experiència adquirida amb els concerts exclusius per empreses, cada temporada oferim noves produccions amb els principis d’”innovació i música” dintre la Temporada de Concerts.

principal


Tallers “Team-working” per a directius
  • En un concert i en un assaig d’Orquestra es visualitza de forma clara el “treball en equip” i la funció de “lideratge”. Comparar una Orquestra Simfònica amb una Empresa és una experiència enriquidora i que ajuda a entendre la interacció entre les persones que formen un equip de treball.
  • En els tallers “Team-working” per a directius, els participants realitzen diferents activitats com treball en grups reduïts, assistència a un assaig i interrelació amb l’Orquestra.
  • Els resultats són espectaculars, els participants gaudeixen de l’experiència i al mateix temps desenvolupen actituds positives davant el repte d’implementar noves formes de “treball per objectius” i la necessitat de crear “equips de treball”.

 


Concerts singulars amb una temàtica específica.
Concert astronòmic (#1), Concert màgic (#2), Romeu i Julieta (#3), Les nostres tradicions (#4)


#1  Concert astronòmic: "Els Planetes de Holst"
#2  Concert Màgic amb el "Mag Lari"
#3  Romeu i Julieta de Prokófiev amb "Cia Per Poc"

Propers concerts

El triple de Beethoven

29 Setembre 2019
19:00 h

La trompa com a solista

12 Octubre 2019
12:00 h - 13:00 h

La trompa com a solista

13 Octubre 2019
12:00 h

La trompa com a solista

13 Octubre 2019
19:00 h
Segueix-nos