.Temporada concerts 2018-2019

Creada l’any 1990, l’OSSC ha realitzat més de 500 concerts
 

Somni d’una nit d’estiu de Mendelssohn

181018 f1 somni nit estiu 1989790196


Amb la música fresca, mediterrània, colorista i vital.de la simfonia “italiana” i el  “Somni d'una nit d'estiu” basada en l'obra de teatre de William Shakespeare. Música clàssica popular per a tot tipus de públic.

 Imatges i animació: Anna Calvo /  Soprano: Begoña Alberdi /  Mezzo: Georgina Reyner
Orquestra Simfònica Sant Cugat / Director: Josep FerréConcert per a piano i orq. de Xostakóvitx

181102 F1 xostakivitx


La música simfònica més espectacular del segle XX amb un dels concerts més reeixits per a piano i orquestra, el núm. 2 de Xostakóvitx.

Piano solista: Tito García González
Orquestra Simfònica Sant Cugat / Director: Miquel OrtegaPere i el llop de Sergei Prokófiev

181202 F1 perellop

L’any 1936, Prokofiev ideà un conte en el qual cada personatge estaria representat per un motiu musical determinat  i per un dels instruments de l’orquestra. Pere i el llop ha esdevingut el conte musical més interpretat de la historia.

Imatges: Anna Calvo / Narrador: Joan Berlanga
Orqustra Simfònica Sant Cugat / Director: Josep Ferré


Festival de valsos i danses

171228 F1 valsos


El tradicional concert de “Valsos i Danses” amb música elegant i alegre de Rossini, música catalana de gran impacte emocional i la música més característica de la família Strauss. El  concert que compta amb la col·laboració especial de la jove cantant Ariann Cabero, “youtuber” amb més d’un milió de seguidors a les xarxes socials.

Ariann Cabero, veu solista
Orquestra Simfònica Sant Cugat / Director: Josep Ferré5ª Simfonia de Txaicovski

190228 F1 5tch


Gran Concert Simfònic amb dos convidats de reconegut prestigi internacional: Michael Nesterowick i Guillermo Pastrana. El programa està dedicat a Txaicovski amb les variacions rococó per a violoncel i orquestra i la 5ª simfonia. Música brillant que enlluerna i provoca en l'audiència un esclat de sentiments i emocions.

Guillermo Pastrana, violoncel solista
Orquestra Simfònica Sant Cugat
Director: Michal NesterowiczEls Planetes de Holst

190321 F1 planetes

Aquest any 2019 es commemora el 50 aniversari de l'arribada de l'home a la lluna (1969) per aquest motiu us presentem una de les obres més impactant i espectacular escrita a inicis del segle XX: Els Planetes de Gustav Holst. La Simfònica Sant Cugat amb el cor Vivaldi, petits cantors de Catalunya.

Ariann Cabero, veu solista
Orquestra Simfònica Sant Cugat / Director: Josep FerréShéhérazade de Rimski-Kórsakov

190414 F1 sherezade

“El que desitjo és que l’oient, si li agrada la meva peça com a música simfònica, es deixi emportar per la sensació de la narrativa oriental fantàstica, típica dels contes” Rimski-Kórsakov. En aquest concert s'estrena l'obra "Suite popular catalana" del compositor David Bozzo.


Concert per a una nit d’estiu

180722 F1 Cabrils


L'Orquestra Simfònica Sant Cugat presenta un programa seleccionat expressament per gaudir-lo en una nit d’estiu tot seguint la tradició de grans concerts a l’aire lliure que es celebren arreu d'Europa. Simfònica Sant Cugat amb el tenor Josep Fadó.Aquests concerts formen part del programa PUNTCAT amb la qual cosa la "Generalitat" es fa càrrec d'una part del caixet de l'Orquestra. Posa't en contacte amb nosaltres i et donarem tot tipus de facilitats perque poguis gaudir d'un concert de l'Orquestra Simfònica Sant Cugat.

+ Informació: 
Tel.: 93.589.31.93 (matins de 10 a 14h)
Mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. / Formulari de contacte


 

Propers concerts

El triple de Beethoven

29 Setembre 2019
19:00 h

La trompa com a solista

12 Octubre 2019
12:00 h - 13:00 h

La trompa com a solista

13 Octubre 2019
12:00 h

La trompa com a solista

13 Octubre 2019
19:00 h
Segueix-nos