Festa de la Tardor 2023

Creada l’any 1990, l’OSSC ha realitzat més de 500 concerts
El passat diumenge 29 d'octubre l'Orquestra participava amb una parada informativa a la Fira d'Entitats en el marc de la 48a Festa de la Tardor que enguany tenia com a lema "Migrants, veïns i veïnes del món".

Alguns fragments del manifest que es va llegir a la Plaça Octavià (Llegeix el text sencer aquí.):
"És necessari garantir que totes les persones migrades, refugiades i sol·licitants d'asil del nostre municipi puguin gaudir de les condicions mínimes necessàries per desenvolupar una vida digna".
"És responsabilitat de les institucions i de tota la ciutadania, treballar per tal d’aconseguir una convivència plena en la que siguin respectats els drets i les llibertats de totes les persones que habitem a Sant Cugat, sigui quina sigui la nostra procedència"
Les activitats van començar ja dijous dia 26 amb diferents exposicions i una taula rodona. Però dissabte 28 va ser el dia gran de la participació ciutadana amb activitats programades de moltes entitats de la ciutat, ball de bastons, gimnàstica, dansa, bèstiari inbfantil i un llarg etcètera. Troba tota la informació aquí.

Participem a la Fira d' Entitats:

Durant tot el matí, de 10h a 14h la plaça Octavià va ser plena de gom a gom, de gent que circulava entre les parades, preguntava, participava. Des de la parada de l'Orquestra situada a la nro. 20 varem rebre totes les visites amb il.lusió de poder explicar els nostres futurs projectes i obsequiar tothom amb un petit detall.

Així mateix la Simfònica Sant Cugat va aportar un exemplar del seu llibre "La Jana, viola de l'orquestra*" per al premi que habitualment es dóna al final de la jornada al guanyador o guanyadora del joc de paraules. Felicitats! El llibre es va editar l'any 2021 dins dels actes de commemoració del 30è aniversari de l'orquestra.

* Disponible a llibreries, internet i a la seu social de l'orquestra.

informacio dispponible a la parada de lorquestra

Foto de grup Festa de la Tardor
  
l alcalde visita la parada de l orquestra
Troba tota la informació sobre la Festa de la Tardor i el llistat d'entitats participants.

Crèdits: 
Text: Cristina Aymerich
Fotografies: Artur Ribera
Fotografies capçalera: Marta lópez

Segueix-nos