Gran ovació a Txaikovski

Creada l’any 1990, l’OSSC ha realitzat més de 500 concerts
Ple absolut al concert de la cinquena de Txaikovski. El concert que l’Orquestra Simfònica Sant Cugat va oferir el passat 6 d’octubre al Teatre-Auditori Sant Cugat en el qual va interpretar la cinquena simfonia de Txaikovski va registrar un ple absolut. Totes les localitats del Teatre- Auditori van quedar exhaurides. El públic va gaudir d’allò més i ho va posar de manifest amb una llarga ovació, dempeus, al final del concert.

El repertori incloïa també la «Rapsòdia sobre un tema de Paganini», de Rakhmàninov -que va comptar amb l’extraordinària participació de la pianista solista Vivianne Cheng, que va oferir com a bis una peça de Schumann- i «Tres moments a Antioquia», de Moisès Bertran, compositor català que resideix a Colòmbia i que va viatjar expressament per assistir a aquest concert. Ell mateix va explicar des de l’escenari que aquesta peça la va compondre el 2001, durant els seus primers temps a Colòmbia i que és, de fet, la seva primera obra escrita a Sud-Amèrica. El títol fa referència a la regió colombiana en la qual residia en aquell temps, Antioquia. Per part del consistori santcugatenc va assistir-hi la regidora d’Educació, Carme Ardid.
 
    vestibulTAsantcugat 61A6964 Mane Espinosax400   Teatre Auditori SimfonicaSantCugat 61A5444 Mane Espinosax400

    Parlem De SimfonicaSantCugat 61A3882 Mane Espinosax400
    Imatge del Parlem De... a càrrec del mestre Jordi Piccorelli, al Cafè del Teatre-Auditori, 1h abans del concert. Cal reserva.

Aquest mateix concert també es va realitzar el 8 d’octubre al Teatre La Massa de Vilassar de Dalt. Tots dos concerts van ser dirigits pel director titular de l’Orquestra Simfònica Sant Cugat, Salvador Brotons.

Podeu veure un complert reportatge dels dos concerts del nostre fotògraf Mané Espinosa en aquest enllaç.

Octubre 2023

Text:    Daniel Romaní
Edició: Cristina Aymerich
Fotografies: Mané Espinosa

Segueix-nos