Crònica de setembre

Creada l’any 1990, l’OSSC ha realitzat més de 500 concerts
400 persones assisteixen al concert a l’aire lliure de clàssics populars de l’Orquestra Simfònica Sant Cugat a Vilassar de Dalt.


Unes 400 persones van assistir el passat 17 de setembre al Parc Can Rafart de Vilassar de Dalt, al concert de clàssics populars de l’Orquestra Simfònica Sant Cugat.

Entre el nombrós públic, format sobretot per melòmans de Vilassar de Dalt i del Maresme, hi havia l'alcaldessa de Vilassar de Dalt, Carola Llauró, el regidor de cultura, Carles Corbalán, l’alcaldessa de Cabrils, Maite Viñals, i la regidora de cultura de Premià de Mar, Bárbara Anglí.

L’Orquestra Simfònica Sant Cugat ja ha realitzat diversos concerts al Parc de Can Rafart, magnífic espai verd situat al mig de la població de Vilassar de Dalt, molt freqüentat per la població. A Vilassar de Dalt la formació simfònica santcugatenca hi té una forta vinculació, ja que també toca sovint a La Massa Teatre.

En aquesta ocasió, l’Orquestra Simfònica Sant Cugat, dirigida pel seu director artístic, Josep Ferré, va interpretar l’ «Obertura Egmont», de L.W. Beethoven, «La Polonesa» i «Vals», d’«Eugen Oneguin», de Txaikovski, «Dansa Bachanale», de Camille Saint-Saëns, de l’òpera «Samsó i Dalila», i «Danses del Príncep Ígor», de Borodin.

Personalitats assistents a Can Rafart @ManeEspinosa
Personalitats assistents a Can Rafart @ManeEspinosa

Vista lateral de l'escenari a Can Rafart, Vilassar de Dalt. ManeEspinosa
Vista lateral de l'escenari. Concert Clàssics Populars 3/9/23. Orquestra Simfònica Sant Cugat @ManeEspinosa

Capvespre a Can Rafart, Orquestra Simfonica Sant Cugat, ManeEspinosa
Capvespre a Can Rafart. Orquestra Simfònica Sant Cugat. Foto:ManeEspinosa


Text: Daniel Romaní
Edició: Cristina Aymerich


Segueix-nos