MEDITERRANEAN GUITAR FESTIVAL

Creada l’any 1990, l’OSSC ha realitzat més de 500 concerts
Juny 2021 Tono Blasi, amant de la guitarra i fundador del festival estiuenc, ens presenta el concert que la Simfònica Sant Cugat durà a terme a la Basílica de Castelló d'Empúries el proper 21 d'agost a les 21h.
Tono Blasi és terrassenc de naixement i empordanès d'adopció. El seu cor està dividit entre la seva Terrassa natal i El Port de la Selva on passa els estius. La seva passió des de petit ha estat sempre la guitarra i ja essent-ne estudiant el va impactar sentir John Williams tocant "Recuerdos de la Alhambra" .

De la seva joventut recorda especialment el seu grup anomenat "vocal neutre", amb l' Oriol Saltor i el Joan-Pau Chaves, entre d'altres.
"Cada assaig que fèiem era una festa"

El projecte Mediterranean Guitar Festival va començar amb un concert seu, gratuït, al Port de la Selva, que va ser tot un èxit de públic i va omplir l'església de gom a gom. L'any següent la seva ànima empresària el va animar a ampliar els concerts a tot un seguit de pobles de la zona, de nou amb un èxit de públic absolut. Una vegada més la seva visió empresarial l'ha portat a crear un projecte de gran envergadura tant en número de localitats com en número de concerts i artistes. 

Aquest any el Mediterranean Guitar Festival inclou una desena de poblacions de la geografia costanera catalana amb un concert cada setmana a cada municipi, la qual cosa suposa un total de més de 130 concerts (l'any 2019 van ser més de 200).
 
L'Oriol Saltor és un habitual del Festival. Hi ha tocat diverses vegades. Però portar una orquestra al festival és poc habitual. En paraules de Tono Blasi, el programa que presenta la Simfònica Sant Cugat és un "bombonet".

Ja s'han venut moltes entrades i ens anima a que reserveu les vostres si voleu assistir-hi. Podeu fer-ho a www.mediterraneanguitarfestival.com
No us perdeu l'entrevista a en Tono Blasi:Entrevista: Cristina Aymerich
Edició Video: Albert Flores

Darreres notícies

Segueix-nos