Teatre-Auditori Sant Cugat

Creada l’any 1990, l’OSSC ha realitzat més de 500 concerts

Shéhérazade de Rimski-Kórsakov

Shéhérazade de Rimski-Kórsakov
Diumenge, 14 abril , 19:00 h
Teatre-Auditori - Sant Cugat del Vallès - Teatre-Auditori

Gran obra simfònica i estrena obra del compositor català D. Bozzo


Programa

* Shéhérazade de Rimski-Kórsakov (1844-1908)

  • El Mar i el vaixell de SimbadLargo i maestoso - Allegro non troppo. Mi major.
  • La història del príncep KalendarLento - Andantino - Allegro molto - Con moto. Si menor.
  • El jove príncep i la jove princesaAndantino quasi allegretto - Pochissimo più mosso - Come prima - Pochissimo più animato. Sol major
  • Festival a Bagdad. El Mar. El vaixell encalla en un penya-segat encapçalat pel Genet de BronzeAllegro molto - Vivo - Allegro non troppo maestoso. Mi major
* Suite popular catalana de David Bozzo -ESTRENA-


ORQUESTRA SIMFÒNICA SANT CUGAT
Pere Bardagí, concertino
Jordi Piccorelli, director convidatComentari

En aquestes dates us presentem un programa dedicat a les històries i a les emocions, a la música d’abans i a la música d’ara, al més conegut i al més innovador, al llibre i a la rosa.

Scherezade és una suite simfònica basada en el conte Les Mil i Una Nits. Ens explica una aventura fantàstica que amb la música adquireix una gran càrrega emocional. El mateix Rimski-Kórsakov deia: “El que desitjo és que l’oient, si li agrada la meva peça com a música simfònica, es deixi emportar per la sensació de la narrativa oriental fantàstica, típica dels contes.

El compositor David Bozzo ha escrit especialment per aquest concert la “Suite Popular Catalana”. Una obra simfònica que incorpora melodies populars. Música del segle XXI amb fortes arrels en la nostra música tradicional. L’estrena d’aquesta obra serà el colofó ideal d’un gran concert que compta a més, amb joves músics convidats.

Un concert innovador amb la millor música simfònica de tots els temps i la música catalana més actual. Un concert participatiu  basat en la millor tradició dels concerts de Sant Jordi.


Sala

Teatre-Auditori - Web
Avinguda del Pla del Vinyet, 48
08172 Sant Cugat del Vallès
Barcelona


Segueix-nos