Orquestra Simfònica Sant Cugat

Creada l’any 1990, l’OSSC ha realitzat més de 500 concerts

Presentació temporada 2020-2021

Presentació temporada 2020-2021
Dissabte, 26 Setembre , 12:00 h
Sant Cugat del Vallès - Hotel Sant Cugat - Jardins

Presentació & Concert

Presentació de la temporada 2020-2021
& Actuació del 7t de metall de l'Orquestra


PROGRAMA

- Sonata from Die Bankelsangerlied - Anònim
- Sonata from Die Bankelsangerlied - Anònim
- Trumpet voluntary - Jeremiah Clarke
- Classical Medley - Arr. Jeon Hun
- Moon River - Henry Mancini
- Basin Street Blues - Spencer Williams
- When I’m Sixty Four - The Beatles


PRESENTACIÓ (*)

La temporada consta de 6 produccions simfòniques, 2 amb orquestra de cambra, una conferència concert i una presentació amb l'actuació del grup de metall de l'orquestra. Això representa que des de setembre-2020 a juny-2021 l'orquestra ofereix un concert cada mes pels seus socis i pel públic en general.

L'estrena dels diferents programes es realitza a Sant Cugat i després s'ofereixen a altres ciutats. A la pàgina web de l'orquestra simfonica.cat hi trobareu la relació completa de concerts.

Us presentem concerts tan interessants com el dedicat a Beethoven en el seu 250è aniversari del seu neixement, el concert del 30 aniversari de l'Orquestra amb l'estrena de l'obra "Carpe Diem" de Salvador Brotons,, el concert per a guitarra elèctrica i orquestra, el concert per a piano i orquestra de Txaikovski, així com el tradicional concert de valsos i el de Sant Jordi.

Aquesta temporada comptem amb directors com: Salvador Brotons, Edmon Colomer, Jordi Piccorelli, Xavier Pagès, David Bozzo, Roit Feldenkreis i Josep Ferré.. També hi participen solistes com: Roger Sans, Pere Bardagí, Daniel Blanch, Kalina Macuta, Oriol Saltor, Cristina Casale i també amb joves solistes com Ot Ortega.

Una programació extraordinària per retrobar-nos i gaudir amb els músics de l'Orquestra Simfònica Sant Cugat(*) L'acte compta amb la col·laboració de: Flora Puntos, presidenta de la Fundació. La direcció artística formada per Salvador Brotons, Edmon Colomer i Josep Ferré. L'Il·lm. Sra. Mireia Ingla, alcaldesa de Sant Cugat del Vallès.
Sala

Hotel Sant Cugat - Jardins
Cèsar Martinell 2
08172 Sant Cugat del Vallès
Barcelona